Showing posts from 2010Show all
C.H.I.L.L Bebeh [skrin...skrin...skrin]

Salam sayang Salam 1 Malaysia!!!! 1st skali nora nak mintak maaf sgt2 pada u ols yg xjemu2 dtg ke my belog nie.. really appreciate sgt2.. Nora minta maaf sbb dh lame tak blogwalking mcm dulu.. Bukan saja nora sibuk tp mood y…

Kerana Dia

Teman, kerana kelukaan kau dan aku bertemu kerana kelukaan jugalah kau kusayang namun sebak hatiku mengenangkan kau hadir dalam hidupku untuk apa... Teman, jangan kelukaan kau benci kerana kelukaan kita berjumpa kerana keluka…

Ayang vs Abang

Mood time nie berterabur bersepah berterbangan semualah yg xbest.. Pasai pa mood nora mcm nie haaaa pasai .... xtaw!!!! Huhhh... kesengalan melanda.. Ok nie juz nak share ngn korang semua.. juz lawak ja nie.. godek2 email l…

Macam Bermimpi tapi Reality

Ahaksss tajuk mcm gempak tapi xde gempak mana pon.. Ok nora tak nak melalut merapu meraban.. Mood hari nie plak berterabur habis... So juz nak bg taw yg nora menang contest.. Erkk korang meti dah taw kan.. nora menang contest …

Bercinta & Kecewa

Salam sayang ketat2 kat korang muacssss Salam 1 Malaysia!!!! Hari minggu yang penuh keletihan + kesakitan.. Erkkk letih & sakit?? opsss bukan nak mengeluh tapi nora xepy sgt2.. Sebabnya Nora demam + migran.. siyes tak…

BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU

Salam ols blogger... Salam Tahun Baru... Hope tahun baru korang penuh dengan azam baru semua baru lah.. mean lebih baik dr yg sebelumnya.. InsyaAllah kan.. So sempena Tahun Baru (Maal Hijrah) nie nora join segmen... Ok jom ramai…

Free Domain by Broframestone.Com

Salam sayang buat kesayangan nora.. hehehhee Ok nie nk try join contest dr Bro. tu pon after Bro ty.. heheh maaflah Bro adeqmu terlupa.. hehehhe.. Ok jom try2 je nie kot rezeki alhamdulillah if x enjoy je lah.. muahahha... …

Salahkah Curiga???

kat sini dan pada hr nie saya nak mencoet perihal si gadis.... siapa si gadis?? haaa tentulah gadis2 yg berada kat lua tu.. walaupun xsemua punyai kisah yang sama... mungin cerita tak kne ngn tajok pape pon layan kan je lah ye…

Jom Berlari dalam BLOGLARIAN.. lari laju-laju

Salam Maal Hijrah kepada semua blogger yang beragama islam juga pada semua umat islam Edisi TAG kembali lagi dan meminta untuk nora menjawabnya.. Cehhh mcm nak jwb evam besau plak erk.. Pape pon Terima Kasih pada 2 org kakasi…

Hujan Gula-Gula

Haaa tgk title kali nie.. Hujan Gula-Gula.. Means?? Nora pun blurr lagi ada ke hujan gula2?? hujan gula2 tu mcm mana??? mcm2 persoalan jugaklah... Heeee mmg xwujud pon kat dunia nie hujan gula2 so korang xpayah pikir lebey2.. Ac…

Kursus + Berjimba~Jimba

Assalamualaikum w.b.t salam sayang dr nora buat korang semua.. rindu dgn korang.. Actually nora xdapat nak update blog sgt disebabkan ketandusan odea dan kebizian atas urusan kerja.. wahhh bz mengalahkan PM plak erk.. [bak ka…

Segmen Hujung Minggu : Blog oh Blog!!!

Salam.. nie 1st time join segmen dr blog Bro Ben.. slame nie jd silent reader je.. cm malu je nk salu join sbb blog nora xhebat mcm yg lain.. T_T.. tp nie try join gak sbb nak sgt2.. tak taw lah sama ada Bro Ben nak terima at…

contest kids & baby photo contest

S alam sayang semua.. Haaaa musim contest dan musim Tag MengeTag kembali lagi.. mcm pisang goreng panas lah katakan. actually byk nora kne TAG tp minta maaf sgt2 sbb sometime xdapat nk buat semuanya.. Ok kali nie nora di T…

Selamat Ulang Tahun Sayang

S elamat Ulang Tahun Sayang Selamat ulang tahun sayang Kini kau bersayap, pergilah terbang Rentaslah langit cita cita mu Harap nanti kita 'kan bertemu Selamat ulang tahun sayang Janganlah engkau tak terbang pula…