Showing posts with the label NovelShow all
Big Bad Wolf Book Sale 2019 Seremban | Segalanya Ada Di Sini

Hallooo book lovers, sudah pastinya ini berita baik untuk anda ! Big Bad Wolf Segalanya Ada Di sini. Nora percaya semua orang tahu bahawa Big Bad Wolf merupakan Jualan Buku Terbesar dunia yang melibatkan banyak negar…

Dewa Cintaku

yang nie novel dan nora ambil pict dr mr.google yang nie pula drama yang sedang ditayangkan di TV3 Haaaa kali nie nora nak cita sket berkenaan novel Dewa Cintaku dan skrg dh jadi drama kat Akasia TV3.. Nora start baca…

Hujan Gula-Gula

Haaa tgk title kali nie.. Hujan Gula-Gula.. Means?? Nora pun blurr lagi ada ke hujan gula2?? hujan gula2 tu mcm mana??? mcm2 persoalan jugaklah... Heeee mmg xwujud pon kat dunia nie hujan gula2 so korang xpayah pikir lebey2.. Ac…

Bini Aku Tomboy Ke?

Salam ols my dear!!!! kat sini nora nak share sket bout novel.. wahh mmg nora nie kaki novel, kaki buku, kaki bermcm kaki... nora beli buku nie br je pada 27.09.2010.. kebetulan mse tu nora ke Colombia... haaa sabar2 bukan colom…

✿Dunia Pengembaraan✿

s alam hari sabtu ols my peep... bla tiba hari sabtu meti aku busan, sebabnya aku tak taw nak wat pe.. blurrrrr jadinya. patotnya time nie aku otw ke cherating coz de family day SMKP7.. malangnya aku tak pat join... sob sob sob..…

✿Garis-Garis Deja Vu✿

Sebuah episod pengembaraan yg merentasi garis-garis deja vu satu pelarian tanpa noktah dan rentetan pertemuan2 aneh seorg Damien Kenapa setelah sepuluh tahun berselang, Ashraf harus mencari laila yang hilang sedngkan isterin…

♥Selagi Ada Dia♥

“Aku sering membina angan. Membina istana indah. Dia sebagai raja dan aku sebagai ratu. Biarpun istana kami hanya sekadar pondok kecil, namun aku tahu… dia akan sentiasa di sisi dan mencintaiku selamanya.” Pertemuan tanpa diranc…

♥Kau Laksana Bulan♥

Kau Laksana Bulan akan membawa anda bersama-sama Adrianna mengembara ke dunia karya dan alam cintanya! Dunia penulisan yang diterokai, merenyahkan perjalanan hidupnya. Terlalu banyak 'kejadian' yang membebankan semanga…