Showing posts from April, 2010Show all
✿✿Lakaran Hati✿✿

Ingin ku lakar kembali Lukisan cinta nan tertunda Namun tinta kasihku Kehilangan bait-bait indahnya Lembaran-lembaran suci remuk Itulah gambaran hatiku yang remuk!!! Cinta ini tertunda lagi Untuk kesekian kali Entah apa bukti …

✿Stupid Punya Olang✿

weiiiiii sakit hati lol... dah le petang semalam aku sakit hati, geram & nak menangis.. kenapalah dugaan dtg brtimpA2 dalam waktu yang singkat nie... Ya Allah sesungguhnya aku tak berdaya & tak mampu... Tabahkanlah…

✿S.E.N.G.A.L✿

hahhhahahhah aku suka ngan perkataan SENGAL.. sebab pe erk??? hahahahaahhaha ape maksud SENGAL korang tau x??? tapi sekarang aku mmg dlm keadaan SENGAL buat kje pon blurr gelak2 ckp sorang2.. sebab pe erk?? hahahhahahha aku po…

✿Jangan~Namo~No no no✿

Jangan ucap SAYANG Jika benar-benar tak peduli Jangan ucap RINDU Jika benar-benar tiada Jangan SENTUH hidup seseorang Jika hanya berniat MAIN-mainkannya Jangan ucap AKU SUKA PADAMU Jika itu satu pembohongan Perkara yang pa…

✿Apa Lagilah Nie✿

yiehuuuuu... hari nie de SEMINAR PEMURNIAN BAGI KETUA PEMBANTU TADBIR/PEMBANTU TADBIR bersama KAPTEN di SMK Bandar Baru Serting, N.9 hurmmmm seawal pagi adeq dah hantar aku ke sne.. haishhhhh mata awal2 pg mengantuk.. maklum …

Apa gunanya bicara jika tuturnya mengundang luka pada hati yang sedia parah menanggung beban kecewa seribu duka terpendam teramat dalam Apa gunanya memujuk jika rajuknya sudah berdarah mengalir tanpa henti pekat dan merah hangat…

✿DBKL beroperasi_proses pembersihan✿

telah ku arahkan DBKL MPS MPK dan segala majlis perbandaran untuk melaksanakan 1 mission yakni proses pembersihan bersatu padu membersihkan segala memori kesakitan suka dan duka BERKERJASAMA bersama hati & perasaan menjay…

✿Cukuplah Kali Ini✿

Bersama hari-hari semalam yang penuh luka, kulalui hidup ini walaupun penuh derita dan sengsara. Ya, hari semalam telah mengenalkanku akan erti sebuah derita percintaan. Percintaan yang pada mulanya mengajar aku erti kebaha…

✿L.I.F.E.I.S.S.U.C.K✿

why always tell me everything will be fine ,there is the light waiting for me in the end and i just need to wait!! i must wait until when?? it is just lie!!i am tired with my life,why people around me always be happy and j…

mUdAhnYa kAu mEngUcApkAn sAyAnG SeMudAh iTu KaU MeLafAzKaN PerPisAhAn aLasAn Mu tErLaLu bAnyAk MenGapA bArU kInI kAU BerSikAP jUjUr jUjUr mU mEluKAkAn hATi KU SaMpAi HatI mU pErmaInkaN pEraSaAn ku lagu nie mmg sesuai untu…

Current Mood : S.A.D i am OnLy mE, ThaT iS aLL ThaT i cAn Be no MorE nO LeSS, dOn'T sEcoNdE GuEss I LovE, I LAuGh, i LivE & I cRy i HaVe WiSheD aT tImEs, tHaT i CoULd diE sOmEdaY i'm fUnnY, oThErS i'm NoT sOmEt…

✿Ku Ngerti Kamu, Kau xNgerti Aku✿ Aku Ngerti Kamu, Kamu Ngerti Aku✿

i love you!!!!!!!!! that's word 4 u... tapi EGO ku menahan daripada melafazkannya.. i'll never break ur heart again... i'll never make u cry again sayep ade seorg kekasih that's u!!! kamo ade sense …

✿Nyahkan Saja Apa Yg Di Rasa✿

Selamat Pagi Ahad Sume kawan2... Ermm dh lme aku xpost entry panjang2... xde idea sgt2... ehh mukan2... idea tu ada tp kebosanan kebingungan buat aku xmampu nk meluahkan isi otak kat sini.. haishhhhhh ape lah nk jd ngn aku agakn…

ermmmm suke ngn lagu nie... aku ngerti bahawa aku sekadar sandaran... siapalah aku di hati kamo.. sedanglan kamo on9 tp xchat ngn aku, xkomen sama aku... hurmmm sakit sgt dlm hati nie... siapalah aku untuk kamo share segala…

SiLeNt MoDe (*_~)

Ku buat satu nota Ringkas tulisannya Ku sedia undur diri Dan memaafkanmu Anggaplah ini satu mimpi Yang datang sekadar... Untuk menguji.. .

✿My Date Night✿

Ape yang korang pikir wen bce perkataan nie ✿My Date Night✿ .... meti korang teringat kisah n memori korang kan... ermmm bg sy rase tu dh mati hilang ntah ke mne coz xpernah berakhir dgn kegembiraan wen org ty sy cume blh jw…

✿Secangkir Kopi✿

Jalan2 di petang hari.. Jalan2 ke rumah teman... Mari adeq mari kwn kita berlari2... Berlari2 mengejar kebahagiaan... Hahahahahahaha Poyozzzzz + Sengallll xtaw nk tulis pe.. blurrrr buntu... cume nk gtaw esok …